Meer resultaten voor huis te koop aanbieden

 
huis te koop aanbieden
 
Huis steeds vaker te koop via eigen website VTM NIEUWS.
Huis steeds vaker te koop via eigen website. 13 August 2017 1932.: Delen op Facebook Delen op Twitter. Een huis verkopen doen mensen meer en meer via een eigen website. Daarop kunnen ze veel informatie geven en de troeven van de woning volop uitspelen.
Welkom op DigiDomo.nl Gratis uw woning te koop aanbieden en woningen zoeken.
Tien tips om uw woning gemakkelijker te verkopen Recht en Geld Plusmagazine.be.
De effectieve verkoop kan immers pas plaatsvinden zodra alle noodzakelijke documenten voorhanden zijn. Als u uw huis verkoopt, wilt u natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen weten dat uw huis te koop staat. Een bordje aan de gevel of een advertentie geeft alvast een eerste visibiliteit aan de verkoop.
Op zoek naar een nieuw huis in Essen? Immo Debacko zoekt en vindt!
Op zoek naar een woning op uw maat? In Essen, Wuustwezel, Stabroek, Kalmthout, Kapellen of Brecht Een huis dat u uw thuis kan noemen? Een bestaande of liever nog een splinternieuwe woning? Of wil u net zon woning te koop aanbieden?
HUIS VERKOPEN WONING VERKOPEN WAAR EN HOE IMMO VASTGOED.
Wonen Immo Verkopen artikeldetail. Hoe verkoop ik mijn woning? Indien je je woning wenst te verkopen, dan kan je dat via verschillende kanalen. Het internet heeft ervoor gezorgd dat je je huis te koop kan aanbieden vanuit je luie zetel.
In dit Italiaanse dorp kan je een huis kopen voor slechts éé. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. In dit Italiaanse dorp kan je een huis kopen voor slechts één euro, maar je zal snel moeten zijn. 01/02/2018 om 1008: door nadb Bron: CNN, Independent Print Corrigeer. Het aantal inwoners was er in een halve eeuw tijd gehalveerd, geboortes vonden er amper nog plaats. Stilaan sijpelde alle leven weg uit het dorp Ollolai op het Italiaanse eiland Sardinië. Daarom besliste de burgemeester een aantal jaar geleden om een opmerkelijk initiatief op poten te zetten: de verlaten huizen te koop aanbieden voor amper één euro.
IMMOSCOOP Zoekertje plaatsen.
Bij IMMOSCOOP.be kan u als particulier uw woning te koop of te huur plaatsen. Je betaalt 49 voor een periode van maximum 2 maanden. Alle aanvragen worden automatisch doorgestuurd naar uw persoonlijk email adres. Verplichte velden worden aangeduid met een rode rand.
Notaris.be Kopen, huren en lenen.
Daaruit volgt dat je als verkoper stappen moet ondernemen om te zorgen dat je een EPC kunt voorleggen op het moment van de koop. Hou er rekening mee dat je zonder EPC jouw woning niet te koop of te huur kunt aanbieden via commerciële advertenties. Commerciële advertenties zijn bijvoorbeeld kranten, tijdschriften, folders, advertenties op radio of tv, websites en mailings, etalages bij makelaars, informatiebeurzen De advertentie moet verplicht het kengetal vermelden. Dit is een indicator voor het jaarlijks energieverbruik per vierkante meter verbruikbare oppervlakte uitgedrukt in kWh/m. Het is dat kengetal dat weergegeven wordt in de kleurenbalk. De eigenaar moet dit kengetal zelf vermelden in de advertentie indien hij alleen zijn huis verkoopt of te huur zet.
Immo Lantmeeters.
Hebt u een huis, appartement of andere eigendom die u te koop wilt aanbieden? Dan helpen wij u graag om snel en zonder stress de ideale koper voor uw vastgoed te vinden. Wij maken gratis een realistische schatting van de waarde van uw eigendom en leveren niet alleen reclame-inspanningen om u vastgoed te koop aan te bieden, maar gaan ook actief op zoek naar kandidaat-kopers.

Cancel property creation. Are you sure you want to cancel the creation of this property? Te koop / Openbare verkoop / Eigendom op lijfrente.: Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop.

Contacteer ons